fracor-logo.jpg

Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Verkooppunten van Fracor Creaties

 

Om de naamsbekendheid van Fracor Creaties te vergroten en meer omzet hopen te behalen voor de goede doelen, ben ik een samenwerking aangegaan met aantal verkooppunten.
Wat zijn verkooppunten dat zijn winkels die werken met het shop in shop principe. Fracor Creaties huurt daar tegen een bepaald bedrag een kast en de verkoop wordt door de winkel in kwestie gedaan. Op dit moment heb ik met een leuke winkel een contract afgesloten. In de winkel staat een leuke mix van de producten van Fracor Creaties.

Locatie verkooppunt en informatie

U kunt dus een selectie van producten van Fracor Creaties vinden in de volgende winkels

 

 

Jouw Snuffelkast

 

Kramen winkel Jouw Snuffelkast in Leek bestaat alweer 3 jaar. In 2015 werd de winkel geopend, toen nog op de hoek van de Tolberterstraat, maar sinds 2018 heeft Selby de Koning de winkel over genomen en verhuisd naar het midden van de straat. Selby zelf heeft al jaren een eigen website genaamd Selby.nl. Dit is een webshop voor tweedehands games en nieuw LEGO, maar hij heeft de stap genomen om de winkel over te nemen om zo een nog breder doelgroep aan te spreken en natuurlijk omdat hij het leuk vindt om klanten te ontvangen. U bent welkom bij Jouw Snuffelkast. http://jouwsnuffelkast.nl/

 

 

 

 

l