fracor-logo.jpg

Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergetenLeveringsvoorwaarden Fracor Creaties

Fracor Creaties is voorlopig nog een hobbymatige bezigheid, waar geen winst mee wordt behaald, mede door het feit dat een deel van de winst naar een goed doel gaat. Ik beschik dan ook nog niet over een BTW-nummer en/of een KvK inschrijving. Mocht dit in de toekomst veranderen dan zal dit zo snel mogelijk op de site vermeld worden. Er wordt door mij veel zorg besteed aan het maken van de creaties en de verkoop hiervan. Op deze pagina kunt u de Leveringsvoorwaarden Fracor Creaties vinden.

Fracor Creaties
Corrina Wassenaar
Andreas Schelfhoutrade 13
2908 cl Capelle aan den IJssel (Dit is geen bezoekadres)
Emailadres: fracor5963@cs.com
Telefoonnummer 06-53818659De leveringsvoorwaarden van Fracor Creaties en betalingscondities gelden voor alle bestellingen. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Wij hanteren geen minimum bestelbedrag. 

 

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in Euro`s .En ex verzendkosten. prijswijzigingen voorbehouden.

 

Betalen

Na uw bestelling, ontvangt u een bevestigings-email met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag. Betaling geschiedt vooraf via bank- of giro overschrijving.
Ook betalen met ideal is mogelijk via de service van Tikkie.

 

Levering & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk, na ontvangst van de betaling, bij u af te leveren. U heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te betalen. Hebben wij na 14 dagen geen betaling ontvangen wordt de order geannuleerd.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen: Brievenbuspost zal berekend worden naar het werkelijke gewicht dit kan max 4,15 zijn aan kosten. U ontvangt van ons na uw bevestiging een definitieve factuur met de juiste verzendkosten
Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen bedraagt het verzentarief € 6,30

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van My Parcel. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Annuleren

De mogelijkheid tot annuleren is aanwezig, mits deze binnen 14 dagen na plaatsing van de order of de ontvangen order, is gedaan. Dit is wettelijk vastgelegd in hoofdstuk 6 van het Burgerlijk Wetboek. Het annuleren kan via email u ontvangt netjes een bevestiging van uw annulering van mij. Bij annulering dient u binnen 14 dagen de producten terug te sturen. Fracor Creaties zal de kosten voor verzenden en het order bedrag netjes aan uw overmaken na ontvangst van de retour gestuurde producten.  Indien u niet binnen 14 dagen de bestelling heeft geannuleerd, bent u betalingsplichtig.

 

Aansprakelijkheid

Fracor Creaties is nooit aansprakelijk voor het beschadigen of het verloren gaan van bestellingen.  Uiteraard worden alle artikelen zorgvuldig verpakt, mocht er onverhoopt iets mis gegaan zijn, neemt u dan even contact op met mij.
 

 

Juiste Gegevens

U bent als klant zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste gegevens, dus check deze zeker al u verhuisd bent bijvoorbeeld. 
 

 

Privacy

Adresgegevens zijn uitsluitend voor de administratie van Fracor Creaties en zullen nooit aan derden worden doorgegeven. 
 

Tot slot

Het is niet toegestaan om artikelen te kopiëren, op te slaan of te verspreiden, zonder toestemming van Fracor Creaties.